Brändiviihde

Brändiviihde

Brändiviihde, brändätty videosisältö, sisältömarkkinointivideo, brändin luoma videosisältö. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta pohjimmiltaan kyse on videosisällöstä, jonka tarkoituksena on tuottaa katsojalle arvoa esimerkiksi viihdyttävyyden, opettavaisuuden tai informatiivisuuden muodossa. Brändiviihteen avulla voidaan luoda pitkäaikaisia suhteita kuluttajiin myös brändin ydintuotteen ulkopuolella.

Brändiviihdesisältö ei ole mainos, eikä sen tarkoituksena ole rummuttaa yrityksen tarjoamia tuotteita tai palveluita mahdollisimman tehokkaasti. Päinvastoin, brändiviihteessä on usein hyvä jättää brändin näkyminen vähemmälle, sillä brändin jatkuva tuputtaminen vie katsojan huomiota pois arvokkaasta sisällöstä, on se sitten fiktiivinen rakkaustarina kahden suklaatehtaan työntekijän välillä tai dokumentti kahvipapujen matkasta pellolta kahvinkeittimeen.

Esimerkkejä tuottamastamme brändiviihteestä

Brändiviihde

Pauligin kanssa brändiviihteen ytimessä

Paulig

Brändiviihde

Somesarjalla viihdettä ja informaatiota

Opiskelijakaupunki Turku

Opiskelijarekrytointi

Aalto-Yliopisto: FITech

Katso lisää töitämme

Antti Heikkilä

+358 50 5016452
antti@mamacreative.fi

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille millainen sinun tuleva projekti on, niin me autamme sinua mielellään ideoimalla, kartoittamalla ja keskustelemalla aiheesta lisää.