Esittelyvideo

Esittelyvideo

Esittelyvideon tarkoitus on nimensä mukaisesta esitellä jotakin, on se sitten yritys, tuote, palvelu tai vaikkapa brändin vastuullisuussuunnitelma. Yleinen yritysesittelyvideo on hyvin pitkälti sama asia kuin brändifilmi, mutta yritysesittelyvideon sisältö on usein hieman asiapitoisempaa, kun taas brändifilmissä pyritään monesti brändin ja sen olemassaolon tarkoituksen esilletuomisen lisäksi vetoamaan katsojan tunteisiin. Myös esimerkiksi yrityksen historiikkivideo tai henkilöstöesittelyvideo ovat esittelyvideoita siinä missä yritysesittelyvideokin.

Esittelyvideolla voidaan myös esitellä tuotteen tai palvelun ominaisuuksia mainosvideota tarkemmin. Mainosvideolla keskitytään usein myymään mahdollisimman tehokkaasti, kun taas esittelyvideon päätavoitteena on informaation välittäminen. Varsinkin monimutkaisemmissa tuotteissa tai palveluissa esittelyvideo on hyvä vaihtoehto tai lisä mainosvideolle, sillä näissä tapauksissa ostopäätöksen tekeminen vaatii potentiaaliselta asiakkaalta enemmän tiedonhankintaa kuin vaikkapa limsapullon ostaminen. Esittelyvideolla asiakkaan tiedonhankintaa voidaan helpottaa ja samalla myötävaikuttaa ostopäätöksen syntymiseen.

Palveluun liittyviä töitämme

Esittelyvideo

Kansainväliset uutiskynnykset ylittävä lanseerausvideo

Snowek

Brändivideo

Lisäarvoa pitkäaikaisesta kumppanuudesta

aTalent

Esittelyvideo

Suomalaista koulutusjärjestelmää markkinoidaan maailmalla

Innopeda

Katso lisää töitämme

Iiro Romppanen

+358 50 382 4811
iiro@mamacreative.fi

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille millainen sinun tuleva projekti on, niin me autamme sinua mielellään ideoimalla, kartoittamalla ja keskustelemalla aiheesta lisää.