Livestream

Livetuotanto

Livetuotanto, livestream, livelähetys, striimi. Monta nimeä, vielä enemmän toteutustapoja. Modernin livetuotannon ei tarvitse olla vain kädenlämpöinen korvike perinteiselle tapahtumalle, vaan se voi parhaimmillaan olla erittäin näyttävä ja interaktiivinen kokonaisuus, joka pitää katsojat kiinnostuneena aina alkutervehdyksestä lopputeksteihin saakka. Suoran lähetyksen ja ennalta nauhoitetun videosisällön saumaton yhdistäminen mahdollistaa yllätyksellisten ja mukaansatempaavien striimien järjestämisen niin isolla kuin hiukan pienemmälläkin budjetilla.

Livestream voidaan myös yhdistää perinteiseen tapahtumaan, jolloin kyseessä on niin kutsuttu hybriditapahtuma. Tällöin ohjelma ja toteutus suunnitellaan niin, että tapahtuma on viihdyttävä ja kiinnostava niin paikan päällä kuin kotisohvalta tai etätyöpisteeltä katsottunakin. Meiltä saat itse livelähetykseen vaadittavan tekniikan, kuvauksen ja ohjauksen lisäksi myös ohjelmasuunnittelun, käsikirjoituksen, aikataulutuksen sekä planssit ja muut grafiikat, joilla laadukas livetuotanto viimeistellään brändin näköiseksi.

Palveluun liittyviä töitämme

Livestream

Räätälöity lauantai-illan viihdeohjelma livenä

Alumni Live Show

Livetuotanto

Kansainvälinen lanseeraustilaisuus virtuaalisena

Tuotelanseeraustilaisuus

Katso lisää töitämme

Iiro Romppanen

+358 50 382 4811
iiro@mamacreative.fi

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille millainen sinun tuleva projekti on, niin me autamme sinua mielellään ideoimalla, kartoittamalla ja keskustelemalla aiheesta lisää.