Mainosvideo

Mainosvideo on erinomainen tapa markkinoida brändiä, tuotetta tai palvelua. Erilaisia mainosvideoita on yhtä monta lajia kuin on yrityksiäkin, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa mainostaa tiettyä tuotetta tai palvelua. Mainosvideo on erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi tuotelanseerauksesta viestimiseen tai tietyn sesonkituotteen markkinointiin, mutta se toimii yhtä hyvin vaikkapa kokonaisen palvelumallin markkinointiin.

Tarinankerronta onkin yksi parhaita tapoja vedota kuluttajien tunteisiin. Hyvin suunniteltuna tunteisiin vetoava mainosvideo kantaa lyhytaikaisten hyötyjen lisäksi myös pitkälle tulevaisuuteen brändipidettävyyden ja -muistettavuuden muodossa. On kuitenkin tärkeää, että tarina on yritykselle relevantti ja tuntuu aidolta, sillä arvojen viestinnässä teot painavat sanoja enemmän ja huonosti suunniteltu tai toteutettu mainosvideo voi kostautua yritykselle negatiivisena julkisuutena.

Palveluun liittyviä töitämme

Tyylikkäällä mainosvideolla boostia tunnettuuteen

Uusi Oluttehdas

Mainosvideo

Viihteellistä videosisältöä somekanaviin

Jymy Jäätelö

Mainosvideo

Maksuttomat verkkokurssit suomalaisten tietoisuuteen

Aalto-yliopisto

Katso lisää töitämme

Iiro Romppanen

+358 50 382 4811
iiro@mamacreative.fi

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille millainen sinun tuleva projekti on, niin me autamme sinua mielellään ideoimalla, kartoittamalla ja keskustelemalla aiheesta lisää.