Digia

Työnantajamielikuva kuntoon rekrytointivideoilla

Toteutimme Digialle työnantajamielikuvaa rakentavanvideosarjan, jossa neljä digialaista kertoo Digiaan liittyvistä kokemuksistaan hyvin vapaamuotoisissa haastatteluissa.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video
"Yhteistyö Maman kanssa sujui jouhevasti ja nopealla aikataululla saimme rakennettua toimivan sisältökokonaisuuden. Tuotanto sujui mutkattomasti. Kuvauspäivät Maman kavereiden kanssa sujuivat leppoisasti ja rennosti, mutta ammattimaisesti. Jälkituotannossa pienet sisältöviilaukset saatiin ketterästi hoidettua heidän kanssa ja lopputulos oli näköisemme. Saimme heiltä (Mamalta) toimivan kokonaispaketin, joka vaati meiltä lopulta melko vähän omia resursseja ja aikaa, mikä oli silloisessa tilanteessamme juuri se mitä tarvittiin."
Mika Räsänen
Digia Oyj

Asiakas:

Digia Oyj

 

Nettisivu:

digia.com

 

Aihesanat:

Työnantajamielikuva

Rekrytointivideo

Haastatteluvideo

 

Digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

IT-alan osaajapula on saanut monet alan yritykset heräämään aktiivisen työnantajabrändäyksen ja -markkinoinnin tarpeellisuuteen ja ohjelmisto- ja palveluyritys Digialla tätä päätettiin toteuttaa videosarjalla, jossa neljä digialaista kertoo Digiaan liittyvistä kokemuksistaan hyvin vapaamuotoisissa haastatteluissa.

Haastattelujen pohjalta syntyi valtava määrä monipuolista ja mielenkiintoista materiaalia ja siitä päädyttiinkin leikkaamaan kokonaiset yhdeksän erilaista videota eri käyttötarkoituksiin ja eri kohderyhmiä silmälläpitäen. Loimme luonnollisesti videoihin myös yhtenäisen, Digian brändiin istuvan graafisen maailman, jolla kokonaisuus sidottiin yhtenäiseksi sarjaksi.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Haastatteluvideo

Voisiko sinunkin yrityksesi hyötyä haastatteluvideoista? Ne ovat hyötyihinsä nähden hyvin kevyitä tuottaa ja niillä pystytään saamaan monenlaisia etuja. Anna ääni asiakkaillesi, työntekijöillesi tai itsellesi ja ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity haastatteluvideo tai -videosarja!

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!