Palvelut

Tutustu tästä eri videotyyppeihin. Elä kuitenkaan huolehdi: me kerromme kyllä, millainen videotuotanto palvelee tavoitteitasi parhaiten.

Meidän tärkein tehtävä on ymmärtää mitkä liiketoiminnan tai kampanjan tavoitteet ovat. Haluamme ensin ymmärtää kumppanimme liiketoiminnan, brändin ja toimintaympäristön, jotta osaamme suunnitella tavoitteita parhaiten palvelevaa ja asiakkaan näköistä sisältöä.

Monipuolista videotuotantoa

Mainosvideo on erinomainen tapa markkinoida brändiä, tuotetta tai palvelua. Erilaisia mainosvideoita on yhtä monta lajia kuin on yrityksiäkin, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa mainostaa tiettyä tuotetta tai palvelua.

Mainosvideo on erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi tuotelanseerauksesta viestimiseen tai tietyn sesonkituotteen markkinointiin, mutta se toimii yhtä hyvin vaikkapa kokonaisen palvelumallin markkinointiin. Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.

Haastatteluvideo, testimoniaalivideo tai referenssivideo on video, jolla voidaan kertoa esimerkiksi asiakkaan kokemuksia yrityksen palvelusta tai työntekijän kokemuksia yrityksessä työskentelystä. Niitä voi siis käyttää yhtä hyvin kuluttajille markkinointiin kuin työnantajabrändäykseenkin. Haastatteluvideoon voidaan sisällyttää kuvituskuvaa esimerkiksi asiakkaan ostamasta tuotteesta, palvelun toiminnasta, yrityksen toiminnasta tai työntekijän arjesta.

On hyvä myös muistaa, että haastatteluvideota kuvattua sisältöä voi myös hyödyntää samassa tuotannossa toteutetulle mainosvideolle. Miksi emme hyödyntäisi näyttäviä kuvituskuvia vaikka animaation kanssa, jolloin saamme lopputulokseksi vaikka pieniä mainosvideoita somemarkkinointiin?

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!

Esittelyvideon tarkoitus on nimensä mukaisesti esitellä jotakin, on se sitten yritys, tuote, palvelu tai vaikkapa brändin vastuullisuussuunnitelma. Yleinen yritysesittelyvideo on hyvin pitkälti sama asia kuin brändifilmi, mutta yritysesittelyvideon sisältö on usein hieman asiapitoisempaa, kun taas brändifilmissä pyritään monesti brändin ja sen olemassaolon tarkoituksen esilletuomisen lisäksi vetoamaan katsojan tunteisiin. Myös esimerkiksi yrityksen historiikkivideo tai henkilöstöesittelyvideo ovat esittelyvideoita siinä missä yritysesittelyvideokin.

Animaatiovideolla on mahdollista kertoa vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi. Animaatioita voi yhdistää myös mihin tahansa muuhun videosisältöön. Aina ei ole tarvetta kuvatulle videolle, vaan joskus pelkkä näyttävä grafiikka ja animointi palvelee videon tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Myös kuvattu video voi usein hyötyä animaatioiden lisäämisestä, jolloin saadaan hyödynnettyä molempien toteutustapojen parhaita puolia. Niillä voidaan esimerkiksi havainnollistaa tai korostaa videolla esitettyjä asioita tai yksinkertaisesti lisätä kuvaan näyttäviä visuaalisia elementtejä.

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.

Brändifilmin tarkoituksena on tuoda yrityksen olemassaolon tarkoitus esiin tavalla, joka edustaa brändin identiteettiä ja arvoja. Brändifilmi voi olla vaikkapa elokuvamainen tarina perheyrityksen historiasta tai animaatio, joka tuo kiinnostavalla ja leikkisällä tavalla esiin projektinhallintatyökalun hyödyt. Oli toteutustapa mikä tahansa, tärkeintä brändifilmissä on, että se esittelee brändin ja sen olemassaolon tarkoituksen katsojalleen.

Videomarkkinointi ja -sisältö on erinomainen tapa brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Brändiviihteen tarkoituksena on tuottaa katsojille lisäarvoa tarjoamalla esimerkiksi viihteellistä, informatiivista tai opettavaista videosisältöä.

Brändiviihdesisältö ei ole mainos, eikä sen tarkoituksena ole rummuttaa yrityksen tarjoamia tuotteita tai palveluita mahdollisimman tehokkaasti. Brändiviihteen avulla voidaan luoda pitkäaikaisia suhteita kuluttajiin myös brändin ydintuotteen ulkopuolella.

Livetuotanto tai livestream on erinomainen ja moderni ratkaisu tavoittaa diginatiiveja kohderyhmiä, ja sen sisällöllä voidaan kätevästi korvata peruttu messu- tai muu tapahtuma.

Livetuotanto, livestream, livelähetys, striimi. Monta nimeä; vielä enemmän toteutustapoja. Modernin livetuotannon ei tarvitse olla vain kädenlämpöinen korvike perinteiselle tapahtumalle, vaan se voi parhaimmillaan olla erittäin näyttävä ja interaktiivinen kokonaisuus, joka pitää katsojat kiinnostuneena aina alkutervehdyksestä lopputeksteihin saakka. Suoran lähetyksen ja ennalta nauhoitetun videosisällön saumaton yhdistäminen mahdollistaa yllätyksellisten ja mukaansatempaavien striimien järjestämisen niin isolla kuin hiukan pienemmälläkin budjetilla.

Tutustu töihimme ja ihastu

Brändifilmi
Brändifilmi

Brändivideo toiminnan esittelyyn

Brändifilmit eivät ole vain suuryrityksiä varten, vaan hyvin tehdystä brändivideosta voivat hyötyä lähes kaikenlaiset toimijat.