Palvelumme ovat aina sinua varten räätälöityjä.

Mainosvideo

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.

Brändiviihde

Brändiviihde

Videosisältö on erinomainen työkalu brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Brändiviihteen tarkoituksena on tuottaa katsojille lisäarvoa tarjoamalla esimerkiksi viihteellistä, informatiivista tai opettavaista videosisältöä.

Livestream

Live-tuotanto

Live-tuotanto tai live-stream on erinomainen ja moderni ratkaisu tavoittaa diginatiiveja kohderyhmiä, ja sen sisällöllä voidaan kätevästi korvata peruttu messu- tai muu tapahtuma.

Brändifilmi

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.

Esittelyvideo

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!

Animaatiovideo

Animaatiovideolla on mahdollista kertoa vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi. Animaatioita voi yhdistää myös mihin tahansa muuhun videosisältöön.

Iiro Romppanen

+358 50 382 4811
iiro@mamacreative.fi

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille millainen sinun tuleva projekti on, niin me autamme sinua mielellään ideoimalla, kartoittamalla ja keskustelemalla aiheesta lisää.