Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.
Monipuolista videotuotantoa
Brändivideo

Mainosvideo on erinomainen tapa markkinoida brändiä, tuotetta tai palvelua. Erilaisia mainosvideoita on yhtä monta lajia kuin on yrityksiäkin, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa mainostaa tiettyä tuotetta tai palvelua. Mainosvideo on erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi tuotelanseerauksesta viestimiseen tai tietyn sesonkituotteen markkinointiin, mutta se toimii yhtä hyvin vaikkapa kokonaisen palvelumallin markkinointiin.
 
Tarinankerronta onkin yksi parhaita tapoja vedota kuluttajien tunteisiin. Hyvin suunniteltuna tunteisiin vetoava mainosvideo kantaa lyhytaikaisten hyötyjen lisäksi myös pitkälle tulevaisuuteen brändipidettävyyden ja -muistettavuuden muodossa. On kuitenkin tärkeää, että tarina on yritykselle relevantti ja tuntuu aidolta, sillä arvojen viestinnässä teot painavat sanoja enemmän ja huonosti suunniteltu tai toteutettu mainosvideo voi kostautua yritykselle negatiivisena julkisuutena.