Animaatiovideo

Animaatiovideolla on mahdollista kertoa vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi. Animaatioita voi yhdistää myös mihin tahansa muuhun videosisältöön.
Monipuolista videotuotantoa
Animaatiovideo

Aina ei ole tarvetta kuvatulle videolle, vaan joskus pelkkä näyttävä grafiikka palvelee videon tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Animaatiovideo ei sinänsä ole mikään videomarkkinoinnin muoto, vaan pelkkä toteutustapa, jota voidaan soveltaa niin brändifilmeihin, brändiviihteeseenkuin mainosvideoihinkin. Animaationa toteutettu video on omiaan kertomaan vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi.

Myös kuvattu video voi usein hyötyä animaatioiden lisäämisestä, jolloin saadaan hyödynnettyä molempien toteutustapojen parhaita puolia. Niillä voidaan esimerkiksi havainnollistaa tai korostaa videolla esitettyjä asioita tai yksinkertaisesti lisätä kuvaan näyttäviä visuaalisia elementtejä.

Animaatiovideotuotannon laajuus ja sen myötä myös kustannus riippuu siitä tyylistä, mitä animaatiolle haetaan. Yleensä haluamme kuitenkin suunnitella animaation ja graafisen ilmeen aina asiakasyrityksen brändin mukaiseksi. Animaatio onkin omiaan tuomaan brändin ilme mukaan videolle. Myös animaatiovideon pituus voi vaikuttaa videon hintaan.

Oli kyseessä sitten pieni logoanimaatio, infograafikan tai muun animoinnin sovittaminen kuvatun kuvan päälle tai kokonaan animaationa tuotettu video, niin autamme sinua kaikenlaisten animaatiovideotarpeiden kanssa.