Voit olla meihin yhteydessä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin.

Ota yhteyttä

Mama on luova videotoimisto, jonka missiona on olla kaikille asiakkailleen vaivaton ja luotettava kumppani.

Tarjoamme saman katon alta kaikki moderniin videotuotantoon ja valokuvaukseen liittyvät palvelut aina luovasta konseptoinnista strategiseen suunnitteluun.

Teemme mielellämme töitä kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten kanssa ja pystymme suhteuttamaan tuotantoprosessimme asiakkaan tarpeiden ja budjetin mukaiseksi laadusta tinkimättä.

Uskomme, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun koko prosessiin suhtaudutaan innolla, avoimin mielin ja muita kunnioittaen. Palkitsevinta projektin jälkeistä palautetta meille onkin usein kuulla, että asiakkaan mielestä oli hauskaa ja vaivatonta tehdä kanssamme töitä tuloksia unohtamatta.

Millainen sinun tarpeesi on?

Kerro meille tulevasta projektistasi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenoton syy *
Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero
Tarjouspyyntö
Kerro lyhyesti ideastasi tai tarpeestasi
Viesti
Kerro asiastasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Liitetiedosto
Maximum file size: 5 MB

Tutustu tiimiimme:

Videoammattilaiset palveluksessasi

Iiro Romppanen

Perustajaosakas, luova johtaja

Iiro on Maman perustaja ja helposti asioista innostuva persoona, jolta ideat eivät lopu kesken. Iiro on narratiivisen markkinoinnin innokas oppija, ja hän haluaa kehittää ja tukea kaiken muotoisia yrityksiä nykyaikaisen luovan sisällön avulla.

Iirolla on tapana ottaa jokainen projekti ja asiakkuus hyvin intensiviisesti haltuun hyppäämällä itse asiakkaan saappaisiin sekä opettelemalla kaiken tarpeellisen asiakkaan liiketoiminnasta ja brändistä tavoitteenaan ymmärtää asiakkaan tarpeet perinpohjin. Iiro työskentelee läheisesti asiakkaan kanssa löytäen uusia lähestymistapoja heidän liiketoimintansa kehittämiseen.

Syntyperäinen savolainen, vain vähän kiero.

Antti Heikkilä

Elokuvaaja, värimäärittelijä, tuottaja

Antti, aka maailman välimerellisimmän näköinen ex-mynämäkeläinen, omaa monipuolisen ja syvän ymmärryksen videon saloista. Tämän hymyveikon erikoisaloja Mamalla ovat erityisesti luovat käsikirjoitukset, kuvaaminen ja valaisu, värimäärittely sekä brändiviihde. ⁣Antin käsissä syntyy vain upeita lopputuloksia.

Vapaa-ajallaan Antti viihtyy parhaiten seikkailemassa filmikamera kädessä ympäri maita ja mantuja. Sienten keräilijä, kirjojen harras kuluttaja sekä kahvi-hifistelijä.

Aleksi Saariranta

Elokuvaaja, leikkaaja, tuottaja

Aleksilla on vankka kokemus videotuotannon eri osa-alueista aina käsikirjoittamisesta jälkituotantoon. Hänellä on lisäksi vahva ymmärrys tarvelähtöisen videosisällön suunnittelusta ja hän on aina innokas oppimaan uutta.

Videoalan moniosaajan Aleksin käsissä tehdään tärkeät viimeistelyt editissä, luodaan uniikki leikkaus, näyttävät animaatiot sekä löydetään materiaalista ne oikeat hetket, joilla katsojan mielenkiinto säilytetään videon alusta loppuun asti.

Vapaa-ajallaan Aleksi ammentaa inspiraatiota muun muassa videopeleistä ja kiipeilystä. Hän myös puhuu ja kirjoittaa sujuvasti japania. Hajimemashite はじめまして! 👋

Antti Ranki

Valokuvaaja

Antti hoitaa Maman isompia valokuvaustuotantoja. Hänellä on erittäin pitkä kokemus valokuvauksesta ja hän omaa erinomaisen taidon keksiä luovia – aina vähän erityisempiä –  valokuvasisältöjä.

Antilla pitkä ura ammattivalokuvaajana antaa hänelle valmiuden vaativampiinkin tapahtuma-, henkilö-, tuote- sekä muihin luovempiin valokuvatuotantoihin. Syy miksi Antti on kova tekijä, on kuitenkin kokemuksen lisäksi se, että Antti tulee ihmisten kanssa erittäin hyvin toimeen ja osaa sopeutua joka tilanteeseen luontevasti.