Aito Talotekniikka

Uusi näkökulma arkiseen asiaan

Suunnittelimme ja toteutimme Aidon osaavan markkinointihenkilöstön kanssa brändifilmin, jolla tuodaan Aidon brändiä esiin lämminhenkisellä ja helposti lähestyttävällä tavalla.
Monipuolista videotuotantoa

Asiakas:

Aito Talotekniikka

 

Nettisivu:

aitotalotekniikka.fi

 

Aihesanat:

Brändifilmi

Mainosvideo

Työnantajamielikuva

 

Elämäsi paras remontti.

Aito Talotekniikka on moderni ja nopeasti kasvava sähkösaneerausalan uudistaja. Uudehkona toimijana Aidolla on paljon hyviä asiakasreferenssejä, mutta brändin tunnettuus ja arvojen esilletuonti kaipasi hiukan boostia. Niinpä suunnittelimme ja toteutimme Aidon osaavan markkinointihenkilöstön kanssa brändifilmin, jolla tuodaan Aidon brändiä esiin lämminhenkisellä ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Vaikka sähkö onkin nykyajan elämässä elintärkeää, se on meille silti näkymätöntä. Päätimmekin tuoda sähkön brändifilmin keskiöön esittämällä arjen tilanteita, jossa sähkö on keskeisessä osassa. Lisäksi näytimme videolla kasvoja Aidon brändin takana, sillä Aidon yksi myyntivalteista on nimenomaan asiakkaista välittäminen ja hyvä palvelu. Videon spiikissä halusimme korostaa turvallisuutta, sillä pääasiallinen syy sähkösaneerauksille on juuri vanhojen ja turvattomien järjestelmien päivittäminen modernien standardien mukaisiksi.

Lopputuloksena syntyi lämminhenkinen kokoelma kotoisia tilanteita, jolla niinkin arkiseen asiaan kuin sähkösaneeraukseen saatiin tuotua tunnetta ja tunnelmallisuutta.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.