Humanistinen ammattikorkeakoulu

Aitoja ajatuksia testimoniaalivideolla

Toteutimme Humakille sarjan testimoniaalivideoita. Testimoniaalivideot ovat erinomainen tapa vakuuttaa kohderyhmää harkintavaiheessa.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Humanistinen ammattikorkeakoulu

 

 

Nettisivu:

humak.fi

 

 

Palvelut:

Haastatteluvideo

Opiskelijamarkkinointi

Asiakastestimoniaali

Saavutettavuus

Graafinen ilme

Animointi

Toteutimme Humanistiselle ammattikorkeakoululle (Humak) sarjan testimoniaalivideoita Humakin avoimen ammattikorkeakoulun markkinointia varten. Testimoniaalivideot ovat erinomainen tapa vakuuttaa kohderyhmää myyntisuppilon harkintavaiheessa. Halusimme vakuuttaa kohderyhmämme Humakista oikeana opiskelupaikkana heille aitojen kokemuksien ja tarinoiden avulla. Videosarjassa esiintyy Humakin avoimen opiskelijat ja he kertovat autenttisia ajatuksiaan ja kokemuksiaan opiskelusta Humakissa ja sen heille antamaa arvoa omaan elämään.

Toteutimme videomarkkinointisisällön siten, että teimme haastattelut etukäteen jokaisen opiskelijan kanssa, joidenka perusteella kirjoitimme heidän vastaukset puhtaaksi yhtenäiseksi tekstiksi. Sen jälkeen jokainen opiskelija luki itse oman testimoniaalitekstinsä äänitysstudiollamme ja teki tarvittaessa lennossa muutoksia omaan testimoniaaliin. Kaikista tärkeintä testimoniaalissa on se, että asioita ei kaunistella tai käsikirjoiteta, vaan annetaan kohdehenkilön puhua itse haluamansa asiat omalla rytmillään. Tällä tavoin poikkesimme normaalistamme puhuvapää-tyylisestä haastattelu -tai testimoniaalivideosta.

Halusimme näyttää mahdollisimman paljon visuaalisesti mielenkiintoisia kuvia opiskelijoista, ja heidän spiikkauksena toimi videoiden taustalla ääniraitana. Tuimme videosisältöä myös Humakin graafisella ilmeellä ja animoimme brändin elementtejä videolle, jotta brändin ilme on yhtenäinen koko videosarjan läpi ja että brändiyhteys on selkeä videon alusta loppuun. Näin saimme henkilökohtaiselta tuntuvamman tyylin testimoniaalivideolla, joka tuntuu aidolta opiskelijoiden ajatuksenjuoksulta. Tuotimme jokaisesta testimoniaalivideosta myös lyhyet versiot mainoskäyttöön valituissa somekanavissa.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Haastatteluvideo

Voisiko sinunkin yrityksesi hyötyä haastatteluvideoista? Ne ovat hyötyihinsä nähden hyvin kevyitä tuottaa ja niillä pystytään saamaan monenlaisia etuja. Anna ääni asiakkaillesi, työntekijöillesi tai itsellesi ja ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity haastatteluvideo tai -videosarja!