aTalent Recruiting

Lisäarvoa pitkäaikaisesta kumppanuudesta

Tuotimme alaansa haastavalle ja nuorekkaalle aTalentille heidän oman brändivideon, joka toimii heidän käyntikorttina monessa yhteydessä.
Monipuolista videotuotantoa

Brändivideo ja Myyntivideo

aTalent Recruiting on pitkäaikainen kumppanimme, kenen kanssa olemme toteuttaneet vuosien saatossa jo useita videotuotantoja. Oli kyseessä sitten Employer Branding -videoita heidän asiakkailleen, tapahtumavideoita ja heidän oman brändin videoita, niin yhdessä tekeminen on aina yhtä timanttista.

Tuotimme alaansa haastavalle ja nuorekkaalle aTalentille heidän oman brändivideon, joka toimii heidän käyntikorttina monessa yhteydessä. Brändivideoon luotiin konsepti, jossa aTalentin brändi tulee hyvin visuaalisesti esiin ja sen nuorekas ilme näkyy videon rytmissä ja tyylissä. Brändivideon ohella tuotimme myös myyntivideon, jossa päästään käyntikorttia syvemmälle videolla, joka suunniteltiin ennen kaikkea myynnin tueksi.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.