Fingenious

Näyttävä animaatiovideo palvelun esittelyyn

Korkeatasoinen ja selkeä animaatiovideo on hyvä tapa esitellä palvelun toimintaa ja ominaisuuksia.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

FINBB / Fingenious

 

Toimisto:

Idea Group

 

Nettisivu:

fingenious.fi

 

Palvelut:

Animaatiovideo

Selitysvideo

Brändin visuaaliset elementit

Graafinen suunnittelu

Animaatiovideo – Kaikki tarvittava yhden ikkunan kautta.

Mama Creative toteutti Fingenioukselle korkeatasoisen animaatiovideon, jonka tavoitteena oli selkeästi esitellä palvelun toimintaa ja mahdollisuuksia. Animaatiovideo on erinomainen keino havainnollistaa monimutkaisiakin palveluita ja kokonaisuuksia selkeällä ja vaikuttavalla tavalla.

Fingenious tarjoaa keskitetyn pääsyn kaikkien julkisten suomalaisten biopankkien aineistoihin, tarjoten akateemisille ja yritysten tutkijoille yhden luukun palvelun.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa panostimme siihen, että animaatiovideo heijastaa Fingeniousin brändiä sekä visuaalisesti että viestinnällisesti. Laadukkaasti suunniteltu animaatiovideo vastaa haastaviinkin viestinnällisiin tarpeisiin ja tarjoaa tehokkaan keinon tuoda esille palvelun ydintoiminnallisuudet.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!

Animaatiovideo

Animaatiovideolla on mahdollista kertoa vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi. Animaatioita voi yhdistää myös mihin tahansa muuhun videosisältöön.