Health Campus Turku

Näyttävä esittelyvideo tulevaisuuden terveyden asialla

Health Campus Turulle toteutettiin näyttävä esittelyvideo, jolla rakennetaan Health Campus Turun brändiä ja nostetaan alueen profiilia ja kiinnostavuutta.
Monipuolista videotuotantoa
Oli huikeaa seurata miten ideamme ammattilaisten työstäminä hetkessä muuttuivat selkeäksi käsikirjoitukseksi ja valmiiksi videoksi, josta työn alussa emme osanneet edes haaveilla. Videon tuottaminen edusti usean tahon täysin saumatonta yhteistyötä tarkkojen suunnitelmien ja luovien ratkaisujen yhdistelmänä yllättävissäkin tilanteissa. Osallistuminen hankkeeseen oli ainutkertainen ja mielenkiintoisin työkokemus pitkään aikaan!
Lena Nybond

Let’s Advance Future Health Together

Meillä oli suuri kunnia päästä tuottamaan esittelyvideo Health Campus Turulle, joka on lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja teknologian moniammatillinen osaamiskeskittymä.

Tuotannon tavoitteena oli antaa Health Campus Turun jäsenille tehokas työkalu sen toiminnan, tarkoituksen ja tavoitteiden esittelemiseksi. Videon tuli hyvin kiteyttäen kertoa miten merkittävästä ja kansainvälisesti korkeatasoisesta osaamiskeskittymästä on kyse.
 
Health Campus Turulle toteutettiin näyttävä esittelyvideo, jolla rakennetaan Health Campus Turun brändiä ja nostetaan alueen profiilia ja kiinnostavuutta. Videolla esitellään osaamiskeskittymän yhteistyökumppaneiden kansainvälisesti korkeaa ammattitaitotasoa monipuolisen kuvakerronnan, informatiivisen spiikkerin ja näyttävän grafiikan avulla.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!