Helsingin Uimarit

Brändivideo toiminnan esittelyyn

Brändifilmit eivät ole vain suuryrityksiä varten, vaan hyvin tehdystä brändivideosta voivat hyötyä lähes kaikenlaiset toimijat.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Helsingin Uimarit

 

Nettisivu:

helsinginuimarit.fi

 

Aihesanat:

Brändifilmi

Työnantajamielikuva

Lämminhenkinen brändifilmi esittelee toimintaa ja aitoja ihmisiä. Helsingin Uimarit on perinteikäs, yli satavuotias uimaseura, joka järjestää kilpa- ja taitouintivalmennuksen lisäksi myös harrastustoimintaa aina vauvasta vaariin. Seura halusi markkinointinsa tueksi videon, joka kertoisi kiinnostavalla tavalla seuran toiminnasta ja korostaisi seuralle hyvin tärkeää yhteisöllisyyttä ilman, että mikään monista kohderyhmistä jäisi videon ulkopuolelle.

Tuotimme Helsingin Uimareille energisen ja realistisen tuntuisen brändifilmin, joka yhdistää saumattomasti seuran kilpailu- ja harrastustoiminnan samaan kokonaisuuteen. Videon keskiössä on kilpailua varten harjoitteleva nuori uimari, mutta halusimme esitellä videolla monipuolisesti myös seuran muuta toimintaa, jotta video toimisi hengennostattajana kilpauimareiden lisäksi myös harrastelijoille ja kuntouimareille.

Brändifilmit eivät ole vain suuryrityksiä varten, vaan hyvin tehdystä brändivideosta voivat hyötyä lähes kaikenlaiset toimijat. Katso alta lisää brändifilmituotantojamme ja ota yhteyttä, jos brändivideo saattaisi olla sinun yrityksellesi ajankohtainen investointi!

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.