Turun Yliopisto

Informatiivinen ja innostava haastatteluvideosarja

Informatiivinen ja innostava haastatteluvideosarja, jolla luodaan tunnettuutta ja haetaan boostia rekrytointiin.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Sustainable Materials and Manufacturing / Turun Yliopisto

 

 

Nettisivu:

sites.utu.fi/susmat/

 

 

Palvelut:

Haastatteluvideo

Opiskelijamarkkinointi

Testimoniaali

Saavutettavuus

Graafinen ilme

Animointi

Turun yliopiston Sustainable Materials and Manufacturing profiloitumisalue (SUSMAT) kaipasi videomarkkinointisisältöä rekrytoinnin ja yleisen tunnettuuden tueksi. Haastatteluvideosarjassa loimme kokonaisuuden, joka esittelee SUSMAT-hankkeen eri opintosisältöjä ja aihealueita. Videoinen tavoite oli tarjota helposti käsiteltävää informaatiota kohderyhmille ja ennen kaikkea innostaa hakijoita aihealueista sekä korostaa niiden tärkeää merkitystä.

SUSMAT vahvistaa uusien materiaalien ja valmistusmenetelmien datalähtöistä suunnittelua globaalien energia-, hyvinvointi- ja teollisuuden haasteiden ratkaisemiseksi. Aihealue sisältää paljon informaatiota ja siksi video oli hyvä tapa esitellä aihetta modernilla tavalla.

Videosarja toteutettiin haastatteluvideoina, joidenka tukena kuvasimme tukevaa kuvituskuvaa, joka tukee haastatteluiden sisältöä näyttämällä miltä SUSMAT työskentely näyttää. Videosarjan haastatteluvideoiden lisäksi tuotimme asiakkaalle myös mainontaa varten erillisen markkinointivideon, joka oli tyyliltään mainosmaisempi. Erillinen mainosmaisempi video, jossa hyödynnetään haastatteluvideoiden kuvituskuvia ja sisältöjä, on todella hyvä tapa tuottaa samassa videotuotannossa kerralla enemmän hyödyllistä videomarkkinointisisältöä.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Haastatteluvideo

Voisiko sinunkin yrityksesi hyötyä haastatteluvideoista? Ne ovat hyötyihinsä nähden hyvin kevyitä tuottaa ja niillä pystytään saamaan monenlaisia etuja. Anna ääni asiakkaillesi, työntekijöillesi tai itsellesi ja ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity haastatteluvideo tai -videosarja!

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!