Luonkos

Monipuolista videosisältöä eri kanaviin

Meillä oli ilo toteuttaa Luonkosille sisältöä useisiin eri kanaviin, joista merkittävimpinä TV-spotti Maikkarille sekä Helsingin Sanomien etusivun mainos
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Luonkos 

 

Nettisivu:

luonkos.fi

 

Aihesanat:

Mainosvideo

Valokuvaus

Studio

Brändin visuaaliset elementit

“Parasta iholleni. Parasta luonnolleni.”

Luonkos valmistaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa käsityönä, intohimolla ja luontoa kunnioittaen. Tuotteet ovat muovittomia ja täysin biohajoavia, unohtamatta niiden aidosti ihoa hoitavia ominaisuuksia. Tuotteiden kuusikulmainen muoto ja rikas värimaailma tekevät Luonkosin brändistä uniikin ja tunnistettavan.

Meillä oli ilo toteuttaa Luonkosille sisältöä useisiin eri kanaviin, joista merkittävimpinä TV-spotti Maikkarille sekä Helsingin Sanomien etusivun mainos. Videotuotanto toteutettiin studiotuotantonta, joka mahdollisti kuvata yhden päivän aikana hurja määrä erilaista materiaalia myös myöhempää käyttöä varten. Samalla toteutimme myös valokuvaustuotannon, josta ammennettiin valokuvia brändin mainoskäyttöön.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.