Myssyfarmi

Brändifilmin voimalla Pöytyältä maailmalle

Kehitimme konseptin, jossa kerromme pieniä tarinoita Pöytyältä. Brändifilmi on pohjimiltaan kokoelma lyhyttarinoita oudoista, mutta pöytyälle luonteenomaisista tilanteista, paikoista ja ihmisistä.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Myssyfarmi

 

Nettisivu:

myssyfarmi.fi

 

Aihesanat:

Brändifilmi

Mainosvideo

Monikanavakampanja

Somevideo

Valokuvatuotanto

Welcome to the Land of Misfits

Myssyfarmin brändifilmi on ainutlaatuinen kurkistus Pöytyän omalaatuiseen maailmaan. Mitä käy, kun urbaani muotimaailma ja aito maalaiselo kohtaavat?

Myssyfarmi on tehnyt jo pitkään erinomaista työtä rakentaen itselleen ainutlaatuista brändiä, joka tuo samalla Pöytyän maailmankartalle. Brändiä päätettiin seuraavaksi vahvistaa näyttävällä brändifilmillä, jonka avulla kiteytetään tämä erityislaatuinen pöytyäläinen design-yritys.
 
Dare to look? Kehitimme konseptin, jossa kerromme pieniä tarinoita Pöytyältä. Brändifilmi on pohjimiltaan kokoelma lyhyttarinoita oudoista, mutta pöytyälle luonteenomaisista tilanteista, paikoista ja ihmisistä. Jokaisessa tarinassa elää pieni mysteeri ja kysymys siitä, mitä on tapahtunut tai miksi tässä tilanteessa ollaan. Halusimme ruokkia katsojien mielikuvitusta ja antaa heidän tulkita itse näitä eriskummalisia Pöytyäläisiä hetkiä. 

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.