Paulig

Pauligin kanssa brändiviihteen ytimessä

Olemme olleet Pauligin kahvilähettiläiden matkassa mukana usean vuoden ajan luoden monipuolisen viihteellistä sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Paulig

 

Nettisivu:

paulig.fi

 

Aihesanat:

Brändiviihde

Somevideo

YouTube-videosisältö

Olemme olleet Pauligin kahvilähettiläiden matkassa mukana usean vuoden ajan luoden monipuolisen viihteellistä sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin. Kumppanuus on vienyt meidät mitä mielenkiintoisempiin paikkoihin, aina alpakka-agilitysta Frezzabusters-haasteiden pariin.

Pauligin kahvilähettiläät ovat kulkeneet kahvikansan parissa jo vuosikymmeniä. Kuinka tämä perinteikäs brändi sitouttaa ja osallistaa kuluttajia somessa brändiviihteen avulla?
 
Pauligin Paula on ollut yksi vahvan tubetekemisen uranuurtajia Suomessa. Aito ja ihmisläheinen tunnelma, mielenkiintoiset jaksojen aiheet sekä monipuoliset vieraat ovat olleet onnistumisen salaisuus.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändiviihde

Videosisältö on erinomainen työkalu brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Brändiviihteen tarkoituksena on tuottaa katsojille lisäarvoa tarjoamalla esimerkiksi viihteellistä, informatiivista tai opettavaista videosisältöä.