Puroa Goods

Erottuva mainosvideo

Toteutimme Puroa Goodsin smoothieille valokuva- ja videokokonaisuuden, jolla halusimme visuaalisesti korostaa sitä, mikä erottaa Puroan tuotteet muista kaupan hyllyltä löytyvistä smoothieista.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video
"Tämä oli suoraan sanottuna ihan mykistävä kokonaisuus. Todella upeasti olitte sisäistäneet ajatuksen virtaavasta purosta ja se lähti hienosti elämään videon edetessä. Tämä oli muutenkin todella upea kokonaisuus – siis ihan uskomattoman hienoa työtä!"
Tuulia Talvio
Puroa Goods

Asiakas:

Puroa Goods

 

Nettisivu:

puroagoods.com

 

Aihesanat:

Mainosvideo

Animaatiovideo

Tuotekuvaus

Brändin visuaaliset elementit

Äänimaailma

Graafinen suunnittelu

Välipalojen aatelia

Toteutimme Puroa Goodsin smoothieille mainosvideon, jolla halusimme visuaalisesti korostaa sitä, mikä erottaa Puroan tuotteet muista kaupan hyllyltä löytyvistä smoothieista. Mehujen sijaan smoothieissa käytetään hedelmien ja marjojen lisäksi myös muun muassa pähkinöitä ja kauraa, jotka pitävät nälän loitolla ja antavat pitkäkestoista energiaa aktiivisen ihmisen arkeen.

Monipuolisista kuvista koostuva video viimeisteltiin vielä Puroan brändin mukaisella graafisella vesielementillä, jonka kannattelemana video soljuu eteenpäin kevyesti ja saumattomasti.

Toteutimme samalla valokuvatuotannon, jossa teimme Puroa Goodsille myös näyttävät tuotekuvat. Tuotekuvat suunniteltiin visuaalisesti yksinkertaisen kauniiksi korostaen tuotteiden raaka-aineita.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.