Ruisrock

Tapahtumavideo vs. 36 tapahtumavideota

Mama Creative toteutti Ruisrockin viralliset tapahtumavideot, tuoden esiin festivaalin ainutlaatuisen hengen ja fiiliksen.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video about Tapahtumavideo
Play Video about Tapahtumavideo
Play Video about Tapahtumavideo
"Mama Creativen kanssa työskentely on ollut sujuvaa alkumetreiltä saakka: jo tarjouksen saaminen oli vaivatonta ja sen hiominen sujunut hyvässä yhteistyössä. Mama Creativen työtavat ovat olleet koko projektin ajan hyvin ammattimaiset, ennakoitavat ja tarvittaessa myös joustavat. Vastaanottamamme materiaali on ollut hyvin laadukasta, näkemyksellistä ja vastannut erinomaisesti toiveitamme."
Carita Lehti
Viestintäpäällikkö, Vantaan Festivaalit Oy

Add Your Heading Text Here

Asiakas:

Vantaan Festivaalit Oy / Ruisrock

 

 

Nettisivu:

ruisrock.fi

 

 

Palvelut:

Tapahtumavideo

Videomarkkinointi

Aftermovie

 

Tapahtumavideot, jotka vie syvälle Ruisrockin henkeen ja tunnelmaan.

Kesä 2023 oli meille Mama Creativella unohtumaton, sillä saimme kunnian toimia Ruisrockin videokumppanina. Ruisrock on Suomen vanhin ja yksi suurimmista festivaaleista, ja tehtävänämme oli vangita ja välittää Suomen perinteikkäimmän festivaalin syke ja tunnelma.

Ruisrock halusi päivittää videoidensa tyyliä ja etsi kumppania, joka ymmärtäisi festivaalin sydämen ja osaisi tuoda sen esiin visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Iloksemme huomasimme nopeasti, että visiomme festivaalin videokerronnasta kohtasivat täydellisesti. Erityisen hienoa mielestämme oli myös se, että Ruisrock halusi yhden pitkän tapahtumavideon sijaan useita lyhyitä videoita. Lyhytvideot toimivat paremmin eri somekanavissa ja tällä tavalla oli mahdollista tuottaa kerralla paljon monipuolista videosisältöä pitkälle aikavälille heti jälkimarkkinoinnista aina seuraavaan tapahtumaan mainosvideoihin asti.

Ennen itse tapahtumaa, suunnittelimme tarkasti jo etukäteen tärkeimpien tapahtumavideoiden ilmeet, rakenteet ja sisällöt. Teimme kolme ensimmäistä videota jo käytännössä valmiiksi editti-pöydällä ilman yhtään kuvaa itse tulevasta tapahtumasta! Loimme kattavan shotlistin kuvista ja tunnelmista, joita halusimme eri videoille vaikkakin tapahtumavideota kuvatessa ei voida tarkkaan ennustaa millaisia kuvia saamme. Tällainen tarkka suunnitelma teki tiimimme työn itse tapahtumassa helpoksi, koska tiesimme aina mitä kuvia ja tunnelmia meillä jo on ja mitä meiltä vielä puuttuu.

Yhteistyömme tuloksena syntyi iso määrä videoita, jotka vangitsevat Ruisrockin hengen ja vievät katsojan takaisin festivaalin fiilikseen.  Toteutimme yli 20 uniikkia videota sekä niiden videoversiot (yhteensä 36 videota), jotka kattoivat tapahtumavideot eli after-moviet tapahtuman jälkimarkkinointiin, somevideot artisteista, yleisön after-movien sekä teemavideot ja yleiset mainosvideot seuraavan vuoden tapahtuman markkinointiin. Videot ovat keskeinen osa festivaalin jälkimarkkinoinnissa, somesisällöissä sekä tulevan vuoden tapahtuman mainonnassa. Videot rakentavat ja vahvistavat samalla Ruisrockin brändiä.

Sydämelliset kiitokset Ruisrockin tiimille – yhteistyömme oli esimerkki siitä, miten yhteinen visio ja luottamus voivat luoda unohtumattomia kokemuksia ja upeita videoita.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.