Business Turku

Live-tuotanto herätti tapahtuman eloon uudella tavalla

Moderni live-tuotanto herättää tapahtuman eloon digiympäristössä.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Business Turku

 

Nettisivu:

businessturku.fi

 

Kumppanit:

Kuja Media

Vierailukeskus Joki

 

Palvelut:

Live-tuotanto

Graafinen ilme

Animointi

 

Olemme tuottaneet yhdessä Business Turun kanssa lukuisia tapahtumia live-tuotantoina. Kun pandemia iski kovasti tapahtumatuotantoihin, niin autoimme Business Turkua muuttamaan yleensä paikan päällä toteutettavat aamupalatapahtumat (Talent Boost Breakfast) sekä useita muita tapahtumia näyttävinä live-tuotantoina. Halusimme luoda näyttävän live-tuotannon kädenlämpöisen ja tavanomaisemman striimin sijaan. Koska live-tuotannot yleistyivät kertaheitoilla pandempian seurauksena, halusimme luoda digitaalisen tapahtuman, joka vastaisi nykyaikaa ja olisi mahdollisimman laadukas. Halusimme luoda TV-tasoisen live-tuotannon huomattavan kevyempään budjettiin suunniteltuna.

Näyttävään live-tuotantoon tehtiin luonnollisesti myös tapahtuman mukainen graafinen ilme ja sen mukaiset animoidut insertit, jotka tuovat lisää näyttävyyttä digitaalisen tapahtumaan. Kun hyvä sapluuna löytyy live-tuotannolle, sitä on jatkossa helpo monistaa ja jatkaa tapahtuman brändin rakentamista. Tapahtumat olivat erittäin onnistuneita ja ne keräsivät hyvää palautetta katsojilta.

Useissa Business Turun tapahtumissa olemme päässeet hyödyntämään Vierailukeskus Joen tiloja, jotka ovat omiaan live-tuotantojen järjestämiseen.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Live-tuotanto

Livetuotanto tai livestream on erinomainen ja moderni ratkaisu tavoittaa diginatiiveja kohderyhmiä, ja sen sisällöllä voidaan kätevästi korvata peruttu messu- tai muu tapahtuma.