Trombia Technologies

Kansainväliset uutiskynnykset ylittävä lanseerausvideo

Toteutimme Trombialle kulmakarvat nostavan lanseerausvideon, jolla esittelemme näyttävästi kansainvälisille markkinoille suuntaavan innovaation: maailman ensimmäisen autonomisen lakaisukoneen.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video
Lanseerausvideotamme on ylistetty ympäri maailmaa. Taidettiin projektin alussa todeta, että tarvitaan kansainvälistä laatua - sitä ehdottomasti tehtiin! Iso kiitos koko Maman porukalle!
Antti Nikkanen
Toimitusjohtaja, Trombia Technologies

Asiakas:

Trombia Technologies

 

Nettisivu:

trombia.com

 

Palvelut:

Lanseerausvideo

Tuotevideo

Esittelyvideo

Graafiset elementit ja animaatio

Valokuvatuotanto

Future of Street Sweeping

Kun edessä on markkinat mullistavan konseptin lanseeraus, vaaditaan videolta mahtipontisuutta. Toteutimme Trombialle kulmakarvat nostavan lanseerausvideon, jolla esittelemme näyttävästi kansainvälisille markkinoille suuntaavan innovaation: maailman ensimmäisen autonomisen lakaisukoneen.

Toteutimme videon mahtipontisella automaailmasta tutulla kuvaustyylillä. Uusi, moderni ja mullistava konsepti ansaitsi arvoisensa lanseerauksen – siksi halusimme lanseerata puhdistuskoneen kuin uusinta teknologiaa käyttävän urheiluauton. Koska videon pääasiallinen tavoite oli herättää huomiota, emme täyttäneet sitä teknisellä informaatiolla. Tästä huolimatta korostimme kuitenkin animaation avulla niitä seikkoja, jotka tekevät uudesta konseptista uniikin. Näyttävän kuvallisen kerronnan tukena viestiä vahvistettiin tunteikkaalla spiikkerillä ja graafisin tekstinostoin. Päävideon lisäksi tuotimme lanseerauksen ennakkomarkkinointiin tarkoitetun teaser-videon.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!