Turku AMK

Pysäyttävä brändifilmi ja brändikuvat

Toteutimme Turun AMK:lle näyttävän brändivideon, joka on ajaton kuvaus korkeatasoisesta ja tulevaisuuteen konkreettisesti tarttuvasta ammattikorkeakoulusta.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Turun ammattikorkeakoulu

 

Nettisivu:

turkuamk.fi

 

Aihesanat:

Brändifilmi

Mainosvideo

Valokuvatuotanto

Osaaminen asuu täällä

Turun AMK on tulevaisuuteen katsova laadukas korkeakoulu. Miten vältetään kankean laitosmainen tunnelma ja luodaan aidosti brändiltä näyttävät brändikuvat ja brändifilmi?

Projektin tavoitteena oli esitellä Turun AMK ainutlaatuisella, rohkealla ja erottuvalla tavalla. Brändifilmin ja brändikuvien tuli viestiä Turun AMK:n huippuosaamisesta ja merkityksestä isossa kuvassa sekä rakentaa ja vahvistaa Turun AMK:n brändiä.
 
Toteutimme Turun AMK:lle näyttävän brändivideon, joka on ajaton kuvaus korkeatasoisesta ja tulevaisuuteen konkreettisesti tarttuvasta ammattikorkeakoulusta. Video tiivistää Turun AMK:n ydinviestit, mutta samalla se toimii näyttävänä brändivideona luoden positiivista mielikuvaa eri kohderyhmien silmissä. Brändifilmiä ja brändikuvia on käytetty lukuisissa eri kanavissa aina ulkomainonnasta somemainontaan.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.