Business Turku

Turun seudun työnantajamielikuvan rakentamista haastatteluvideolla

Turun seudun työnantajamielikuvan rakentamista haastatteluvideosarjalla.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Business Turku

 

 

Nettisivu:

careerinsouthwestfinland.fi

 

 

Palvelut:

Haastatteluvideo

Työnantajamielikuva

Testimoniaalivideo

Graafinen ilme

Animointi

Career in Southwest Finland helpottaa kansainvälisen työvoiman työllistymistä, tarjoaa arvokasta tietoa Turun seudusta ja auttaa yrityksiä löytämään uusia talentteja. Teimme asiakkaamme UNICOM-hankkeelle työnantajamielikuva- sekä yleistä markkinointia varten sarjan haastatteluvideoita. Videoiden tarkoitus oli esitellä UNICOM-hankkeen tuloksia ja hyötyjä hankkeessa mukana oleville yrityksille sekä erityisesti itse työntekijöille. Jokaisella haastatteluvideolla esiintyy aina yksi työntekijä sekä hänen työnantajansa kertomassa omia näkemyksiään aiheesta. Videot rakensivat samalla koko Turun seudun työnantajamielikuvaa.

Videosarjan haastatteluvideoiden lisäksi tuotimme asiakkaalle myös mainontaa varten erillisen mukaansatempaavan ja näyttävän markkinointivideon, joka toimii yleisempänä mielenkiinnon herättäjänä. Erillinen mainosmaisempi video, jossa hyödynnetään haastatteluvideoiden kuvituskuvia ja sisältöjä, on todella hyvä tapa tuottaa samassa videotuotannossa kerralla enemmän hyödyllistä videomarkkinointisisältöä.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Haastatteluvideo

Voisiko sinunkin yrityksesi hyötyä haastatteluvideoista? Ne ovat hyötyihinsä nähden hyvin kevyitä tuottaa ja niillä pystytään saamaan monenlaisia etuja. Anna ääni asiakkaillesi, työntekijöillesi tai itsellesi ja ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille räätälöity haastatteluvideo tai -videosarja!