Yhteenkuuluvuuden tunnetta brändifilmin avulla.

Turun yliopisto on kestävän tulevaisuuden rohkea rakentaja. Yliopisto lanseerasi uuden strategian ja sen ohella suunnittelimme yhdessä yliopistolle uuden brändifilmin, jolla haluttiin vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta läpi koko laitoksen.

Turun Yliopisto

Get Inspired by Science.

Brändifilmi
Brändifilmi

Halusimme toteuttaa pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme ja yhdelle Suomen arvostetuimmista yliopistoista sen arvoisen brändifilmin, joka on ajaton kuvaus korkeatasoisesta ja yhteisöllisestä yliopistosta. Turun yliopiston yksi isoimmista valteista on sen yhteisöllisyys. Tavoitteenamme oli heti alusta alkaen, että brändifilmi herättää jokaisella yliopistolaisella vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Toteutustavassamme halusimme nostaa oikeat yliopiston ihmiset esiin ja näyttää samalla kaikille heille, että vaikka meitä on todella moneen lähtöön, niin meitä kaikkia yhdistää eräs asia: inspiraatio. Vahvasti ihmisläheinen lähestymistapamme muuttaa instituution inhimilliseksi ja näyttää miten yliopisto ja sen tarjoama alusta inspiraatiolle yhdistää jokaista yliopistolaista. Brändifilmi otettiin hyvin vastaan ja se sai aikaan vahvoja tunteita yliopistolaisten (kuin tuotantotiiminkin) keskuudessa.