Turun Yliopisto

Yhteenkuuluvuuden tunnetta brändifilmin avulla

Suunnittelimme yhdessä yliopistolle uuden brändifilmin, jolla haluttiin vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta läpi koko laitoksen.
Monipuolista videotuotantoa
Play Video

Asiakas:

Turun Yliopisto

 

Nettisivu:

utu.fi

 

Aihesanat:

Brändifilmi

Työnantajamielikuva

Esittelyvideo

 

Get inspired by science.

Turun yliopisto on kestävän tulevaisuuden rohkea rakentaja. Yliopisto lanseerasi uuden strategian ja sen ohella suunnittelimme yhdessä yliopistolle uuden brändifilmin, jolla haluttiin vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta läpi koko laitoksen.

Halusimme toteuttaa pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme ja yhdelle Suomen arvostetuimmista yliopistoista sen arvoisen brändifilmin, joka on ajaton kuvaus korkeatasoisesta ja yhteisöllisestä yliopistosta. Turun yliopiston yksi isoimmista valteista on sen yhteisöllisyys. Tavoitteenamme oli heti alusta alkaen, että brändifilmi herättää jokaisella yliopistolaisella vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen.
 
Toteutustavassamme halusimme nostaa oikeat yliopiston ihmiset esiin ja näyttää samalla kaikille heille, että vaikka meitä on todella moneen lähtöön, niin meitä kaikkia yhdistää eräs asia: inspiraatio. Vahvasti ihmisläheinen lähestymistapamme muuttaa instituution inhimilliseksi ja näyttää miten yliopisto ja sen tarjoama alusta inspiraatiolle yhdistää jokaista yliopistolaista. Brändifilmi otettiin hyvin vastaan ja se sai aikaan vahvoja tunteita yliopistolaisten (kuin tuotantotiiminkin) keskuudessa.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Brändifilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.