Uusi Oluttehdas

Tyylikkäällä mainosvideolla boostia tunnettuuteen

Toteutimme Uudelle Oluttehtaalle leikkisän ja näyttävän mainosvideon, joka saa kiireisenkin someselaajan janoamaan jääkylmää lageria jopa talven paukkupakkasten keskellä.
Monipuolista videotuotantoa

Asiakas:

Uusi Oluttehdas

 

Nettisivu:

uusioluttehdas.fi

 

Aihesanat:

Mainosvideo

Tuotekuvaus

Äänimaailma

Turkulaisen pienpanimo Uuden Oluttehtaan historia ulottuu yli sadan vuoden taakse aikaan ennen kieltolakia. Nyt panimo on kuitenkin perustettu uudelleen ja markkinointikin tapahtuu sanomalehden sijasta sosiaalisessa mediassa. Toteutimmekin Uudelle Oluttehtaalle leikkisän ja näyttävän mainosvideon, joka saa kiireisenkin someselaajan janoamaan jääkylmää lageria jopa talven paukkupakkasten keskellä.

Lasipullon kuvaaminen oli meille uutta, mutta se osoittautui varsin mielenkiintoiseksi haasteeksi. Pullojen stailaus, valaistuksen pikkutarkka hiominen ja leikkisästi eteenpäin soljuvan leikkauksen suunnittelu synnyttivät energisen ja toimivan 15 sekunnin videon, joka on omiaan herättämään katsojan kiinnostuksen sosiaalisen median alustoilla.

Monipuolinen studiotilamme Turussa mahdollistaa tämänkaltaisten mainosvideoiden tuotannon helposti ja vaivattomasti, oli kyseessä sitten pieni tai vaikka vähän isompikin tuote, kuten esimerkiksi tämä älyttömän tyylikäs sähköpöytä.

Kiinnostuitko? Tutustu ratkaisuihimme!

Mainosvideo

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.