Monipuolista videotuotantoa

Puhuiko joku videosta?

Me autamme sinua tunnistamalla ensin tavoitteesi ja kertomalla kuinka voimme tukea niitä videolla. Vai ryhdytäänkö heti hommiin, jos sinulla on jo pitkälle viety idea?

Mama on videotoimisto, joka osaa auttaa sinua kaikenlaisten videotarpeiden kanssa. Pitkä kokemuksemme videomarkkinoinnista ja erilaisista videotuotannoista on valjastettuna sinun käyttöösi.

Tarjoamme monipuolisia videopalveluita jokaiseen tarpeeseen. 

Meidän tärkein tehtävä on ymmärtää mitkä liiketoiminnan tai kampanjan tavoitteet ovat. Haluamme ensin ymmärtää kumppanimme liiketoiminnan, brändin ja toimintaympäristön, jotta osaamme suunnitella tavoitteita parhaiten palvelevaa ja asiakkaan näköistä videosisältöä. Tutustu tästä eri videotyyppeihin.

Mainosvideo

Mainosvideo on erinomainen tapa markkinoida brändiä, tuotetta tai palvelua. Erilaisia mainosvideoita on yhtä monta lajia kuin on yrityksiäkin, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa mainostaa tiettyä tuotetta tai palvelua. Mainosvideo on erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi tuotelanseerauksesta viestimiseen tai tietyn sesonkituotteen markkinointiin, mutta se toimii yhtä hyvin vaikkapa kokonaisen palvelumallin markkinointiin.

Suunnittelemme juuri sinun tarvettasi vastaavan mainosvideon, optimoimme tuotannon sinulle sopivaksi ja huolehdimme siitä, että saavutat tavoitteesi.

Haastatteluvideo

Haastatteluvideo, testimoniaalivideo tai referenssivideo on video, jolla voidaan kertoa esimerkiksi asiakkaan kokemuksia yrityksen palvelusta tai työntekijän kokemuksia yrityksessä työskentelystä. Niitä voi siis käyttää yhtä hyvin kuluttajille markkinointiin kuin työnantajabrändäykseenkin. Haastatteluvideoon voidaan sisällyttää kuvituskuvaa esimerkiksi asiakkaan ostamasta tuotteesta, palvelun toiminnasta, yrityksen toiminnasta tai työntekijän arjesta.

On hyvä myös muistaa, että haastatteluvideota kuvattua sisältöä voi myös hyödyntää samassa tuotannossa toteutetulle mainosvideolle. Miksi emme hyödyntäisi näyttäviä kuvituskuvia vaikka animaation kanssa, jolloin saamme lopputulokseksi vaikka pieniä mainosvideoita somemarkkinointiin?

Esittelyvideo

Video on erinomainen tapa kertoa ytimekkäästi ja näyttävästi yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritys- tai esittelyvideo kannattaa aina suunnitella käyttötarkoitus ja kohderyhmä mielessä pitäen. Toteutustapoja on monia!

Esittelyvideon tarkoitus on nimensä mukaisesti esitellä jotakin, on se sitten yritys, tuote, palvelu tai vaikkapa brändin vastuullisuussuunnitelma. Yleinen yritysesittelyvideo on hyvin pitkälti sama asia kuin brändifilmi, mutta yritysesittelyvideon sisältö on usein hieman asiapitoisempaa, kun taas brändifilmissä pyritään monesti brändin ja sen olemassaolon tarkoituksen esilletuomisen lisäksi vetoamaan katsojan tunteisiin. Myös esimerkiksi yrityksen historiikkivideo tai henkilöstöesittelyvideo ovat esittelyvideoita siinä missä yritysesittelyvideokin.

Animaatiovideo

Animaatiovideolla on mahdollista kertoa vaikeaselkoisiakin asioita yksinkertaisesti ja näyttävästi. Animaatioita voi yhdistää myös mihin tahansa muuhun videosisältöön.

Aina ei ole tarvetta kuvatulle videolle, vaan joskus pelkkä näyttävä grafiikka ja animointi palvelee videon tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Animaatiovideo ei sinänsä ole mikään videomarkkinoinnin muoto, vaan pelkkä toteutustapa, jota voidaan soveltaa niin mainosvideoihin, esittelyvideoihin kuin brändivideoihinkin.

Brändfilmi

Brändifilmi keskittyy merkitykselliseen tarinankerrontaan, jossa brändin tarkoitus ja arvomaailma tuodaan näyttävästi esille korkealaatuisella tuotannolla.

Brändifilmin tarkoituksena on tuoda yrityksen olemassaolon tarkoitus esiin tavalla, joka edustaa brändin identiteettiä ja arvoja. Brändifilmi voi olla vaikkapa elokuvamainen tarina perheyrityksen historiasta tai animaatio, joka tuo kiinnostavalla ja leikkisällä tavalla esiin projektinhallintatyökalun hyödyt. Oli toteutustapa mikä tahansa, tärkeintä brändifilmissä on, että se esittelee brändin ja sen olemassaolon tarkoituksen katsojalleen.

Brändiviihde

Videomarkkinointi ja -sisältö on erinomainen tapa brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Brändiviihteen tarkoituksena on tuottaa katsojille lisäarvoa tarjoamalla esimerkiksi viihteellistä, informatiivista tai opettavaista videosisältöä.

Brändiviihdesisältö ei ole mainos, eikä sen tarkoituksena ole rummuttaa yrityksen tarjoamia tuotteita tai palveluita mahdollisimman tehokkaasti.

Pohjimmiltaan kyse on videosisällöstä, jonka tarkoituksena on tuottaa katsojalle arvoa esimerkiksi viihdyttävyyden, opettavaisuuden tai informatiivisuuden muodossa. Brändiviihteen avulla voidaan luoda pitkäaikaisia suhteita kuluttajiin myös brändin ydintuotteen ulkopuolella.

Live-tuotanto

Livetuotanto tai livestream on erinomainen ja moderni ratkaisu tavoittaa diginatiiveja kohderyhmiä, ja sen sisällöllä voidaan kätevästi korvata peruttu messu- tai muu tapahtuma.

Livetuotanto, livestream, livelähetys, striimi. Monta nimeä; vielä enemmän toteutustapoja. Modernin livetuotannon ei tarvitse olla vain kädenlämpöinen korvike perinteiselle tapahtumalle, vaan se voi parhaimmillaan olla erittäin näyttävä ja interaktiivinen kokonaisuus, joka pitää katsojat kiinnostuneena aina alkutervehdyksestä lopputeksteihin saakka. Suoran lähetyksen ja ennalta nauhoitetun videosisällön saumaton yhdistäminen mahdollistaa yllätyksellisten ja mukaansatempaavien striimien järjestämisen niin isolla kuin hiukan pienemmälläkin budjetilla.

Monipuolista videotuotantoa
Asiakkaitamme
"Yhteistyössä merkittävää on ollut se, että Mama Creative on ollut selvillä liiketoimintamme tavoitteista ja kohderyhmistämme, jolloin bisneksen punainen lanka on kulkenut mukana myös prosessin luovassa vaiheessa. Toteutuksiin on ollut mielenkiintoisia ja erilaisia lähestymistapoja, ja olemme voineet luottaa että sujuvan ja ammattimaisen yhteistyön lopputulemana on ollut aina laadukas ja paras mahdollinen lopputulos."
Tiina Hartikainen
Chief Marketing Officer , Process Genius
"Mama Creativen kanssa työskentely on ollut sujuvaa alkumetreiltä saakka. Mama Creativen työtavat ovat olleet koko projektin ajan hyvin ammattimaiset, ennakoitavat ja tarvittaessa myös joustavat. Vastaanottamamme materiaali on ollut hyvin laadukasta, näkemyksellistä ja vastannut erinomaisesti toiveitamme."
Carita Lehti
Viestintäpäällikkö, Ruisrock / Vantaan Festivaalit Oy
”Maman lähestymistapa on poikkeuksellinen: heidän kykynsä kiteyttää ideat, kirkastaa viestit ja tehdä vaikeasti kuvattavista asioista konkreettisia ovat vertaansa vailla. Olemme toteuttaneet yhdessä useita videoita, joihin Mama on tuonut näkemyksillään merkittävää lisäarvoa. Yhteistyö on mutkatonta ja toimivaa. Erityisesti mieltä lämmittää se, että Mama ottaa videot omakseen. He todella asettuvat asiakkaan asemaan ja varmistavat, että lopputulos on toivotun kaltainen. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Mama Creativen kanssa!”
Mari Hartemo
Brand Manager, TurkuAMK
"Yhteistyömme on ollut saumatonta, joustavaa ja ennen kaikkea suurta luottamusta herättävää. Päällimmäinen tunne yhteistyöstämme on kiitollisuus ja on aivan varmaa, että tulemme jatkossakin kääntymään Mama Creativen puoleen kun tarvitsemme luovia ratkaisuja."
Lena Bäckman
Mölnlycke
"Yhteistyö Maman kanssa sujui jouhevasti ja nopealla aikataululla saimme rakennettua toimivan sisältökokonaisuuden. Tuotanto sujui mutkattomasti. Kuvauspäivät Maman kavereiden kanssa sujuivat leppoisasti ja rennosti, mutta ammattimaisesti. Saimme heiltä (Mamalta) toimivan kokonaispaketin, joka vaati meiltä lopulta melko vähän omia resursseja ja aikaa, mikä oli silloisessa tilanteessamme juuri se mitä tarvittiin."
Mika Räsänen
Digia Oyj
"Oli huikeaa seurata miten ideamme ammattilaisten työstäminä hetkessä muuttuivat selkeäksi käsikirjoitukseksi ja valmiiksi videoksi, josta työn alussa emme osanneet edes haaveilla. Videon tuottaminen edusti usean tahon täysin saumatonta yhteistyötä tarkkojen suunnitelmien ja luovien ratkaisujen yhdistelmänä yllättävissäkin tilanteissa."
Lena Nybond
Health Campus Turku
"Lanseerausvideotamme on ylistetty ympäri maailmaa. Taidettiin projektin alussa todeta, että tarvitaan kansainvälistä laatua - sitä ehdottomasti tehtiin! Iso kiitos koko Maman porukalle!"
Antti Nikkanen
Trombia Technologies

Ymmärrys tavoitteista

Suunnittelutyömme perustuu liiketoiminnan, tavoitteiden ja kohderyhmien syvään ymmärrykseen. Kun tunnemme hyvin nämä asiat tekemällä selkeän tarpeiden kartoituksen, osaamme ehdottaa sinulle parhaimmin sopivia ratkaisuja ja ideoita videosisällölle. 

Pitkäaikainen yhteistyö

Videotuotannossa kyse on ensisijaisesti luottamuksesta. Me pyrimme luomaan virtaviivaisen toimintamallin häivyttämällä sisäisten ja ulkoisten tiimien rajat. Uskomme, että aidosti toimiva kumppanuus rakentuu ajan kanssa, jolloin näemme minkälainen toiminta- ja hinnoittelumalli toimii yhteistyömme kannalta parhaiten.

Kerro meille tarpeestasi:

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Tarjouspyyntö
Kerro lyhyesti ideastasi tai tarpeestasi
Liitetiedosto
Maksimi tiedostokoko: 5 MB
Videotuotanto - videotoimisto
Live-tuotanto
Videotuotanto - videotoimisto